واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست

راى CAS درباره شكايت استقلال بر سر حذف از آسيا اعلام شد

با رد تجدید نظر خواهی باشگاه استقلال، فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۲ تنها دو تیم خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) نوشت که باشگاه استقلال پس از حذف از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا 2022 به دلیل نداشتن مجوز حرفه‌ای، تجدید نظر خواهی خود را در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) مطرح کرد که این شکایت رد شده است.

 

AFC در خصوص این پرونده نوشت: « کنفدراسیون فوتبال آسیا از تصمیم دادگاه CAS بابت رد فرجام‌خواهی باشگاه استقلال، علیه کمیته کنترل ورودی AFC بابت رد مجوز باشگاه برای شرکت در لیگ قهرمانان آسیا 2022 استقبال می‌کند. (تصمیم کمیته کنترل ورودی مطابق با بندهای 14.4 و 14.5 آیین‌نامه صدور مجوز حرفه‌ای بود.)

 

روز 6 ژانویه 2022، کمیته کنترل ورودی به این نتیجه رسید که استقلال و دو باشگاه ایرانی دیگر یعنی پرسپولیس و گل‌گهر سیرجان، تمام معیارهای مورد نیاز آیین‌نامه صدور مجوز حرفه‌ای را برآورده نکرده‌اند و مطابق آن، نباید مجوزهای مورد نیاز برای شرکت در لیگ قهرمانان را دریافت کنند.

 

در پی این اتفاق، باشگاه استقلال اعتراض خود را در دادگاه CAS مطرح کرد که حالا حکم کمیته کنترل ورودی تأیید شده است. هیچ فرجام‌خواهی از سوی باشگاه‌های پرسپولیس و گل‌گهر علیه حکم صادر شده در کنفدراسیون فوتبال آسیا مطرح نشد.»

 

تیم‌های سپاهان و فولاد، تنها نمایندگان کشورمان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا 2022 هستند. فولاد در گروه C با شباب الاهلی امارات، آهال ترکمنستان و الغرافه قطر همگروه شده و سپاهان در گروه D مقابل الدحیل قطر، پاختاکور ازبکستان و برنده دیدار التعاون عربستان و الجیش سوریه صف‌آرایی خواهد کرد./ تسنیم

 

ارسال نظر